top of page

Sidan starten i 2011 har gruppa begeistra publium og presse over heile landet. Dei har sunge i Lyngdal i sør til Tromsø i nord.

 

PRESSA HAR SAGT

 

"Dei tre Tenorstemmene var som balsam for sjela, som ren fløte - ubeskrivelig vakkert."

Og fortsetter med: "Moderne og klassiske perler kom på rekke og rad, og da de fremførte en Beatles- klassiker som var oversatt til norsk, ønsket vi at de ikke skulle slutte å synge." , Namdalsavisa.

 

"Perfekte entertainere - Det er sjelden man opplever så helstøpt entertainment. Hver eneste tekst ble iscenesatt og spilt ut som små skjetser...Horn spilte fletta av de fleste og viste hvilken eminent pianist han er.", Gjengangeren

 

"Ellevilt og stormende jubel....Vakkert, morsomt og iørefallende", Tidens krav

 

"Livlege og lealause...Hadde det vore opp til publikum, måtte Tenorane og Steffen Horn køyrd Da Capo", Hallingdølen

 

“Tenorar i storform... tok publikum inn i heile følelsesregisteret.”,  Kvinnheringen

 

"Lattermuskler og ører fikk svært god valuta" (Terningkast 5), Tom Skjeklesæther i Halden Arbeiderblad

 

"Showet er ei perle, underhaldande og ikkje minst nydeleg å høyre på frå start til slutt", Håvard Hammerstrøm, Bømlo-Nytt.

 

”Sangerne og pianisten bød på seg selv, var selvironiske og humoristiske og fremførte vakre sanger mens de kommuniserte og flørtet med publikum", Stjørdalens Blad.

 

"Aldri før har me sett denne gjengen finne på så mange ablegøyar som i kveld, og dei gjorde det med stor musikalitet - og i mange forskjellige sjangre med norske tekstar, kjempebra!", Fitjarposten. 

bottom of page